Üdvözöljük a Leonetta Folklor hivatalos oldalán!

Szívesen járna olyan ruhában, amellyel kifejezi, hogy tiszteli hagyományainkat és mégis az örök divatot, az igazi népművészetet képviseli?
Ajándékozna valami egyedit, örök érvényűt?
A Leonetta Folklorban megtalálhatja!


Bővebben termékeinkről

Termékeink között a kézzel készült hagyományos népviselet mellett a népi motívumokat a jelen kor divatával ötvöző ruhadarabok is fellelhetőek, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A termékek főként kalocsai paprika, valamint matyó rózsahímzéssel készülnek. A termékekhez minőségi alapanyagokat használunk, poliészter, ill.  poliészter-pamut keveréket, melyek nem gyűrődnek,  így vasalásuk sem szükséges. Minden termék mosógépben mosható (40 fokon), színük több mosás után sem fakul. Egyes ruháinkat egyedi igények szerint is elkészítjük, a lehetőségről emailen tájékozódhat. Termékeink világszerte kedveltek, több híresség, így Roger Moore színesz, Colleen Bell amerikai diplomata, Gok Wan televíziós személyiség is bennünket választott.

A ruhadarabokon kívül terítők, matyó babák és a méltán híres szegedi papucs is elérhető üzletünkben.

A Leonetta Folklor 1991-ben, az elsők között nyitotta meg népművészeti üzletét a budapesti Nagy Vásárcsarnokban, majd a nagy sikerre való tekintettel két üzlettel is bővültünk, 2017 óta pedig már webshopon keresztül is hozzájuthat termékeinkhez.

Jó vásárlást kívánunk!

RENDELJEN ONLINE!

Termékeink megtekintése

Legyen naprakész!

Legfrissebb híreink

ELÉRHETŐSÉGÜNK

TOVÁBB

Iratkozzon fel és legyen naprakész termékeinkkel kapcsolatban!

Folklór termékek, Női blúzok, Matyó hímzés, Matyó népművészet, Matyó kabát, kalocsai népművészet, Szoknyák, Kabátok, Gyerek folklór, Nicole Kidman ruha, hevesi szőttes terítők, Magyaros blúzok, Kézzel hímzett termékek, kalocsai richelieu, riselt, Paprika hímzés, Kézimunka, Népművészeti ruha, kalotaszegi

Matyó hímzés